Tuin aanleg.

Of u nu een kleine stadstuin, een weelderig landgoed of een gezellig terras heeft, wij hebben de expertise om uw tuindromen werkelijkheid te maken.

Keramische tegels.

Keramische tegels zijn buitengewoon duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Ze behouden hun schoonheid en glans, zelfs in drukbezochte ruimtes. Een snelle veegbeurt of dweilbeurt is vaak voldoende om ze er als nieuw uit te laten zien.

Beton tegels.

Of u nu een strak terras wilt creëren, een uitnodigend looppad wilt aanleggen, of zelfs een eigentijdse vloer binnen wilt hebben, onze betonnen tegels passen zich moeiteloos aan elke omgeving aan.

Bloembakken.

Bloemen, planten en groen brengen leven en vreugde in elke ruimte. Met een betonnen bloembak kunt u een levendige en uitnodigende sfeer creëren in uit tuin.Beton staat bekend om zijn ongeëvenaarde duurzaamheid. Betonnen bloembakken zijn bestand tegen weer of wind, wat betekent dat ze jarenlang meegaan zonder aan schoonheid of functionaliteit in te boeten. 

Beplanting.

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom ontwerpen we tuinen die niet alleen prachtig zijn, maar ook eenvoudig te onderhouden. Met slimme beplantingskeuzes en onderhoudstips, streven we ernaar om uw tuin er altijd op zijn best uit te laten zien met minimale inspanning.

Nazorg.

Wilt u wel een mooie tuin maar ziet u het niet zitten om deze ook te onderhouden. Dan kunt u ook voor de nazorg bij ons terecht. Voor meer informatie hier over verwijs ik u door naar de pagina: Tuinonderhoud.

Waardeverhogend.

Naast het esthetische aspect van een nette aangelegde tuin kunt u ook de waarde van uw huis verhogen. Potentiële kopers waarderen hoogwaardige, duurzame materialen die lang meegaan.